Vissza

Ismerj meg minket! Interjú Galambos Ritával, a Könyvelő-Net értékesítő és projektvezető munkatársával.

Évi

February 24, 2021

Az idegenforgalom és a szállodák világából érkezett a Könyvelő-Nethez, ahol elsősorban értékesítőként vesz részt a cég mindennapi életében. Szabadidejében a crossfit edzések mellett egyre többet túrázik, és nagy lelkesedéssel fedezi fel országunk hegyeit. Személyes mottója: „Nem baj, megoldjuk”; igazi csapatjátékos. Ismerd meg Te is Ritát!

Mióta dolgozol a Könyvelő-Netnél, és hogyan kerültél kapcsolatba vele?

2020. novemberében csatlakoztam a Könyvelő-Nethez, bár a kezdetek óta ismerem ezt a projektet. Andris, a cég egyik alapítója ugyanis a nagyobbik húgom férje, úgyhogy már elég korán hallottam az ötletről.

Milyen területeken dolgoztál eddig és hol tartasz most?

Egészen hamar kiderült számomra, hogy az idegenforgalom és a szállodák világa az, ami a legjobban érdekelt a lehetőségek közül. A főiskola választását is ez határozta meg. A sok lehetőség közül ezen a szektoron belül végül az értékesítés tetszett a legjobban. A karrieremben épp most tartok ott, ameddig terveztem a kezdet kezdetén, hogy idáig mindenképpen szeretnék eljutni még 40 éves korom előtt. Eljött hát a pillanat az újabb tervek és célok kitűzésére.

Miért vagy felelős a Könyvelő-Net-nél?

A szakmai tapasztalataimat használva a Könyvelő-Net-nél is az értékesítést segítem, illetve a projektek megvalósításán dolgozom együtt a csapattal.

Milyen a hangulat a Könyvelő-Net munkatársai között? Miért szeretsz velük dolgozni?

Az első pillanattól kezdve igazán pozitív és támogató volt a légkör, mindenki nagyon kedves és segítőkész - és ez abszolút nem csak nekem szól (hiszen sokáig nem volt mindenkinek tudott, hogy van rokoni szál is a képben), hanem mindenkivel így dolgozik együtt a csapat. Azt szeretem a legjobban, hogy mindenki tényleg mindenben megpróbál segíteni a másiknak, és szerintem így lehet a legjobbat kihozni egymásból és a szolgáltatásból is.

Mi a filozófiád a munkában?

Szeretem alaposan megismerni a problémát és a különböző lehetőségeket a megoldásra. Amikor előkészítünk egy döntés, igyekszem nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy lehetőleg minden esetleges problémát el tudjunk kerülni.

Melyik a kedvenc helyed Magyarországon?

Nagyon szeretem a Balaton északi partját és a Velencei- tavat, de tavaly ősszel kezdtem el komolyabban túrázni is, és felfedezni a hegyeinket, ahonnan tényleg varázslatos panorámában lehet részünk.

Hogyan pihensz a leghatékonyabban?

Nagyon szeretem az aktív pihenést, de nem vetem meg a kanapén tv-nézéssel eltöltött hétvégéket sem. :)

Mi az, aminek nem tudsz ellenállni?

Bármilyen ételnek, ugyanis nagyon szeretek enni. Nem vagyok nagyon válogatós, imádom a magyar és a nemzetközi konyhát is, a lényeg, hogy legyen tele ízzel és fűszerrel.

Mi vagy ki inspirál Téged?

Nagyon nagy hatással van rám bárki, aki a saját területét alaposan ismeri és élvezettel tud mesélni róla vagy megtanítani azt.

Ha szuperhős lehetnél, milyen különleges erőt választanál?

Talán azt szeretném a legjobban, ha meg tudnám állítani az időt néha. Sokszor úgy érzem, hogy annyi mindent szeretnék még csinálni, ami nem fér bele a napi 24 órába. De szerintem ez nem csak az én vágyam. :)

Mi az első 3 dolog a bakancslistádon?

Nem nagyon van bakancslistám, de Izlandra egyszerűen el kell majd jutom, hogy lássam a szigetet és a sarki fényt is.

Ha az életednek lenne egy dalcíme, mi lenne az?

Pharrell Williams - Happy

Mit mondanál, mi a személyes mottód?

Nem baj, megoldjuk!