Vissza

Ismerd meg a Bookkeeepie csapatát!

Évi

March 3, 2021

Pályafutását pénzügyi területen kezdte, kontrollerként dolgozott. Hamar belekóstolt azonban az online marketing világába, mely azonnal magával ragadta. Fiatal kora ellenére többéves tapasztalattal -és nagyon hatékonyan- terelgeti a Könyvelő-Netet a digitális világban. Szabadidejében sportol, e-sportol, olvas és kirándul. A problémáktól nem ijed meg, sőt, inspirálóan hatnak rá. Hisz abban, hogy egy jó csapattal bármit meg lehet oldani. Ismerd meg Te is Endrét!

Mióta dolgozol a Könyvelő-Netnél, és hogyan kerültél kapcsolatba vele?

2020 júniusra tenném a kezdés időpontját, de már korábban is beszélgettünk Andrissal ezzel kapcsolatban. Aztán úgy hozta az élet, hogy elkezdtem segédkezni a kisebb nagyobb marketing feladatokban és egyéb területekben. A K-nettel egyértelműen Andrison keresztül kerültem kapcsolatba, aki a testvérem, így van egy kis family business feelingje. Persze én inkább csak távolabbról vagyok benne ebben, de elég jó mulatság volt az elejétől kezdve elkezdeni ezt építgetni és kisakkozni az alapokat.

Milyen területeken dolgoztál eddig és hol tartasz most?

Változatos kezdetek jellemzték a karrieremet, de az első nagyobb megállapodás a pénzügyi területen volt kontrollerként. Ezt követően kóstoltam bele az online marketingbe és eléggé magával ragadott, azóta ez az elsődleges fókusz. Jelenleg több cégben is segítek tanácsadóként, valamint egy marketing ügynökség account directoraként pörgetem a mindennapokat.

Miért vagy felelős a Könyvelő-Net-nél?

Főként az online marketing területtel foglalkozom a cégnél.
Ahol tudok, segítek: legyen szó hirdetésekről, social tevékenységről, SEO-ról, email marketingről.  A mérési stratégia kialakításán és beállítások elvégzésén is sokat dolgozom, ez alapján finomhangoljuk folyamatosan a marketing tevékenységet és a webappos dolgokat.

Milyen a hangulat a Könyvelő-Net munkatársai között? Miért szeretsz velük dolgozni?

A hangulat kivétel nélkül mindig nagyon közvetlen a K-Netes megbeszélések, közös munkák során. A leginkább szerintem azért jó együtt dolgozni, mert a cég, mint olyan, mindenki számára nagyon átjön. Mindenki látja, hogy milyen irányba tartunk, kinek mi a dolga, mivel tehet hozzá az egészhez, és ettől egy elképesztő lendületet kap a K-Net. Ez abszolút a csapatnak köszönhető.

Mi a filozófiád a munkában?

Teamwork makes the dream work :) Hiszek abban, hogy egy jó csapattal bármit meg lehet oldani.

Melyik a kedvenc helyed Magyarországon?

Ábrahámhegy. A gimis cimborákkal már hosszú ideje járunk ide, mindig az év egyik fénypontja az itt töltött néhány nap, amit főként röpizéssel, fürdéssel, hekkezéssel, és megannyi remekbeszabott kultúrprogrammal töltünk. Nem véletlenül az ábrahámhegyi bornapokra időzítjük a kiruccanást.

Hogyan pihensz a leghatékonyabban?

Sportolok, e-sportolok, olvasok és amikor csak lehet, kirándulok.

Mi az, aminek nem tudsz ellenállni?

A reggeli kávénak:).

Mi vagy ki inspirál Téged?

Általában sok impulzus ér, kisebb és nagyobb “problémák” színesítik a napjaimat. Idézőjeles a probléma, mert a legtöbb esetben igyekszem kihívásként tekinteni rájuk: a megoldásuk számomra inspirálóan hat.

Személyt nehezen tudnék kiemelni, ez eléggé változó, adott életszituációtól függ, de nagyon kedvelem azt, amikor valaki új nézőpontot / látásmódot hoz be az életembe.

Ha szuperhős lehetnél, milyen különleges erőt választanál?

Flash szeretnék lenni, szupergyorsasággal. Azt a fránya napi 24 órás limitet ki lehetne tolni egy kicsit :)

Mi az első 3 dolog a bakancslistádon?

Nem igazán van bakancslistám. Vannak célok az életben, amiket el szeretnék érni, de klasszik bakancslistát nem raktam még ki.

Ha az életednek lenne egy dalcíme, mi lenne az?

Give it all [Rise against]

Mit mondanál, mi a személyes mottód?

Whether you think you can or you think you can't, you're right.

Keressünk könyvelőt