Könyvelő keresés egyszerűen, díjmentesen.

Összehozunk a számodra tökéletes könyvelővel pár perc alatt, egyszerűen. Jól hangzik? A rendszerünket hozzád hasonló, igazi keresőkkel szorosan együttműködve alkottuk meg, hogy tudjuk, mire van szükséged és hogyan juttathatunk el a lehető leghatékonyabban ahhoz a szakemberhez, akire bátran rábízhatod az üzletedet.

Könyvelés

Könyvizsgálat

Bérszámfejtés

Adótanácsadás

Cégalapítás

Végelszámolás
Felszámolás

Kiknek ajánluk?

Azoknak az egyéni vállalkozóknak, valamint kis- és középvállalati pénzügyi döntéshozóknak, akik könyvelőt, bérszámfejtőt vagy adótanácsadót keresnek és...

Szeretnének időt spórolni

és hosszas telefonálgatások, hiábavaló egyeztetések helyett egységes rendszerben szeretnéd összehasonlítani csak a számodra valóban releváns könyvelői ajánlatokat

Fontos számukra a megbízhatóság

és több értékelést és véleményt szeretnél látni a leendő könyvelődről, amiket Veled egy cipőben járó, valódi ügyfelek írtak

Kedvező áron szeretnék elérni mindezt

amit a választott szolgáltatás valós és naprakész piaci árainak összehasonlításával bármikor ellenőrizhetsz

Hogyan működik a kereső?

1

Válaszd ki, mire van szükséged és hol

2

Add meg a céged iparágát és cégformáját

3

Megadhatod, milyen idegen nyelven beszéljen a könyvelő

4

Pár nagyságrendi adatot kérünk, hogy pontos árkalkulációkat láss

5

Hasonlítsd össze a könyvelőket az alapján, ami neked a legjobban számít

6

Kérj ajánlatot akár egyénileg

Keresek

Értékelés =
megbízhatóság

Mi lehet jobb, mint egy barát, ismerős, vagy üzleti partner személyes ajánlása? Sok-sok hiteles, írott ajánlás - boldog ügyfelektől!
Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket és az új  partner választásával járó kockázatot. Dönts az oldalunkon található értékelések alapján, amit hozzád hasonló egyéni vállalkozók és vállalati döntéshozók írtak.

Valós idejű, rendezhető találatok

Ahány ház - annyi szokás - így van ez a könyvelőknél is. Az egyszerű, áttekinthető és rendezhető valós idejű találati listával abban segítünk, hogy átlásd a különbségeket és jó döntést tudj hozni.
Távolság, árkalkuláció, értékelések az és iparági tapasztalat alapján is sorba rendezheted a találatokat - de az egyszerűség kedvéért ezeket az információkat tömöríti az “Egyezés” mutató.

Teljesen ingyenes

A keresés, ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel sem terhel semmiféle díjfizetési kötelezettséggel és mennyiségi korlátozás nélkül veheted igénybe - kérj ajánlatot bármennyi szakembertől és válaszd az üzleted számára legmegfelelőbbet!

Torzításmentes kép

Nálunk nincsenek kiemelt vagy rögzített könyvelői megjelenések a találati listában, így az összes szolgáltató a valóban releváns iparági tapasztalat, távolság, értékelések függvényében jelenik meg, hogy torzításmentes képet kaphass a választási lehetőségeidről.

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolodó témák