kÖNYVELŐ KERESÉS HÁROM EGYSZERŰ LÉPÉSBEN, díjmentesen.

1

Válassza ki a keresett szolgáltatást

2

Adja meg cégének néhány adatát

3

Válogasson a könyvelők között és kérjen ajánlatot egy kattintással

Kiemelt szolgáltatásaink

- könyvelés 

- bérszámfejtés

- adótanácsadás

- cégalapítás

- könyvvizsgálat

KIPRÓBÁLOM

ÉRTÉKELÉSEK = MEGBÍZHATÓSÁG

Van jobb, mint egy barát vagy egy üzleti partner személyes ajánlása: több száz ajánlás!

Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket és az új számviteli partner választásával járó kockázatot és döntsön az oldalunkon található értékelések alapján, amit Önhöz hasonló vállalati döntéshozók és egyéni vállalkozók írtak!

VALÓS IDEJŰ, RENDEZHETŐ TALÁLATOK

Az egyszerű, áttekinthető és rendezhető valós idejű találati lista megkönnyíti a keresést és a könyvelők összehasonlítását.

Távolság, előzetesen kalkulált havidíj, a partnerek értékelése és iparági tapasztalat alapján is sorba rendezheti a találatokat.

TELJESEN DÍJMENTES

Az oldalunkon való megjelenésért a szolgáltatók fix havidíjat fizetnek, így nincs keresésenként vagy szerződéskötésenkénti jutalék, amit részben vagy egészben Önökre terhelnének.

NEM HAGYJUK MAGÁRA!

Könyvelőt, bérszámfejtőt, adótanácsadót keresni nem könnyű és ha lehet, a váltás még ennél is nehezebb.

Mi értjük ezeket a nehézségeket és mind a könyvelő, mind a leendő ügyfél számára folyamatos támogatást nyújtunk a kapcsolat felépítése, illetve a könyvelő váltás során!

Kiknek ajánljuk?

Azoknak az egyéni vállalkozóknak, illetve kis- és középvállalati pénzügyi döntéshozóknak, akik könyvelőt, bérszámfejtőt vagy adótanácsadót keresnek, de…      

Nincs idejük

hosszasan telefonálgatni, találkozót egyeztetni és interjúztatni a potenciális jelöltek hadát, a különféle struktúrában adott ajánlatok összehasonlításáról, rendezgetéséről nem is beszélve.

Nem szeretnének fölösleges kockázatot vállalni

és egy-egy ismerősük ajánlása alapján beleugrani egy könyvelő váltásba és inkább több véleményt is elolvasnának leendő partnerükről.

Nem akarnak többet fizetni, mint mások

és szeretnék reálisan látni, hogy mi az általuk igényelt szolgáltatás valós piaci ára.