KÖNYVELŐ KERESÉS EGYSZERŰEN, DÍJMENTESEN.

1

A megadott hat kategóriából válaszd ki, melyik szolgáltatás(ok)ra van szükséged

2

Jelöld be, hogy milyen nyelven beszélő szakembert szeretnél találni - nyolc opció áll rendelkezésedre!

3

A megnyíló listákból válaszd ki céged három legfontosabb adatát: iparág, cégforma és irányítószám - ez alapján láthatod, hogy melyik szakemberek rendelkeznek releváns tapasztalattal és ők milyen messze vannak Tőled

4

Ha szeretnéd azonnal látni, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül a szolgáltatás, add meg a céged néhány adatát, ami alapján kalkulálunk!

5

Olvasd el a korábbi ügyfelek véleményét, hasonlítsd össze az árakat

6

Egyetlen kattintással kérj árajánlatot - így nem kell email írással vagy telefonálással időt töltened

7

Dőlj hátra és élvezd, hogy néhány perc alatt megtaláltad azt a szakembert, aki mindenben megfelel az igényeidnek

Kiemelt szolgáltatásaink

- könyvelés 

- bérszámfejtés

- adótanácsadás

- cégalapítás

- könyvvizsgálat

- VÉGELSZÁMOLÁS, FELSZÁMOLÁS

KIPRÓBÁLOM

ÉRTÉKELÉSEK = MEGBÍZHATÓSÁG

Mi lehet jobb, mint egy barát, egy ismerős, vagy egy üzleti partner személyes ajánlása? Több száz hiteles, írott ajánlás - már tapasztalt ügyfelektől!

Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket és az új számviteli partner választásával járó kockázatot.Dönts az oldalunkon található értékelések alapján, amit hozzád hasonló vállalati döntéshozók és egyéni vállalkozók írtak!

VALÓS IDEJŰ, RENDEZHETŐ TALÁLATOK

Az egyszerű, áttekinthető és rendezhető valós idejű találati lista megkönnyíti a keresést és a könyvelők összehasonlítását.

Távolság, előzetesen kalkulált díj, a partnerek értékelése az és iparági tapasztalat alapján is sorba rendezheted a találatokat - de az egyszerűség kedvéért ezeket az információkat gyúrtuk egybe az “Egyezés” mutatóban!

TELJESEN DÍJMENTES

Az oldalunkon való megjelenésért a szolgáltatók fix havidíjat fizetnek, így nincs keresésenként vagy szerződéskötésenkénti jutalék, amit részben vagy egészben Rád terhelnének.

NEM HAGYUNK MAGADRA!

Könyvelőt, bérszámfejtőt, adótanácsadót keresni nem könnyű, és ha lehet, a váltás még ennél is nehezebb.
Mi értjük ezeket a nehézségeket, és mind a könyvelő, mind a leendő ügyfél számára folyamatos támogatást nyújtunk a kapcsolat felépítése, illetve a könyvelő váltás során!

Kiknek ajánljuk?

Azoknak az egyéni vállalkozóknak, valamint kis- és középvállalati pénzügyi döntéshozóknak, akik könyvelőt, bérszámfejtőt vagy adótanácsadót keresnek, de…

Nincs idejük

hosszasan telefonálgatni, találkozót egyeztetni és interjúztatni a potenciális jelöltek hadát, a különféle struktúrában adott árajánlatok összehasonlításáról, rendezgetéséről nem is beszélve.

Nem szeretnének fölösleges kockázatot vállalni

és egy ismerősük ajánlása alapján beleugrani a könyvelő váltásba, hanem inkább több véleményt is elolvasnának leendő partnerükről.

Nem akarnak többet fizetni, mint mások

és szeretnék reálisan látni, hogy mi az általuk igényelt szolgáltatás valós piaci ára.