Ahogy az írókról mondják: "Arról ír, amire a választ keresi.", úgy pattant ki a fejünkből a Könyvelő-Net ötlete is. A Könyvelő-Net megoldása egy letisztult, egyszerűen kezelhető felület segítségével hozza egy platformra a könyvelő irodákat a könyvelőt kereső cégekkel.

Munkatársaink különböző területeken szerzett tapasztalatainak köszönhetően egy olyan dinamikus, ügyfél orientált csapat dolgozik nap mint nap a partnerek sikeres egymásra találásának érdekében, amely egyszerre képes kedvező feltételeket biztosítani a könyvelő irodák és vállalkozók számára, valamint jelentősen csökkenteni mind a két fél adminisztrációval járó terheit.

András

Nagyon szerencsésnek gondolom magam, amiért a szakmai pályafutásom során egyből nem csak munkát, de hivatást is találtam. Üzletfejlesztési tanácsadóként - mind hazai kisvállalat, mind nemzetközi könyvvizsgáló cég alkalmazottjaként - munkám lényege a folyamatos probléma megértés és megoldás volt, állandóan változó ügyfelekkel és kihívásokkal. Ezt a tapasztalatot, széles érdeklődési kört és a megoldásfókuszt hozom Könyvelő-Net csapatába mint a termék-fejlesztésért, értékesítésért és a stratégiáért felelős vezető. Szerencsére nem csak feladatokban, de szenzációs emberi kapcsolatokban is bővelkedett az elmúlt időszak, igy kiváló csapat segítségével dolgozunk a - cégek életében kritikus fontosságú - könyvelő keresési folyamat lehető legjobbá tételén.

Dia

Három év üzletfejlesztési tanácsadási, majd ezt követően egy nemzetközi bankcsoportnál szerzett, immár közel tízéves stratégiai és controlling tapasztalattal a hátam mögött a pénzügyi és szabályozási területért felelek a Könyvelő-Net csapatán belül. Az elmúlt évek tervezési, elemzési tapasztalatai is azt mondatják velem, hogy egy cég sikerének a kulcsa a management által hozott helyes döntések sorozata. Helyes döntéseket hozni azonban csak megbízható információkra, precíz könyvelésre alapozva lehet. A Könyvelő-Nettel arra törekszünk, hogy a KKV szektor számára erre a kényes problémára megnyugtató megoldást kínáljunk.

Endre

Vizsy Endre vagyok, sokéves digitális marketing tapasztalattal a hátam mögött a Könyvelő-Net online megjelenéséért és marketing stratégiájának kialakításáért, kivitelezéséért felelek. Az online világ persze nem csak a munkáról szól, tele van gaminggel is, amit hasonló lelkesedéssel űzök mint a napi betevő megkeresésére szánt órákat.

Gabi

A Könyvelő-Net üzletfejlesztési munkatársaként mindennapi munkámmal azért teszek, hogy a potenciális és a már meglévő partnereink gyorsan, felesleges adminisztráció nélkül minőségi ügyfelekre tehessenek szert a könyvelő kereső szolgáltatás segítségével. Úgy gondolom, hogy kihívás nélkül nincsen fejlődés, munkám mellett a mozgás megszállottja vagyok. Hiszem, hogy a mindennapos sport az élet minden területén képes a legjobbat kihozni belőlünk.

Eszter

Szerencsés embernek tartom magam, akinek a munkája egyben a hobbija is. Tízéves tapasztalattal az értékesítés és rendezvényszervezés területén mindig örömmel tölt el, mikor embereket kapcsolhatok össze egy közös cél, egy közös terv megvalósítása érdekében. Ezzel, a személyiségemből fakadó kreativitással és elszántsággal végzem mindennapi munkám a Könyvelő-Net üzletfejlesztési munkatársaként, hogy partnereink elégedetten dőlhessenek hátra a nap végén, melyet segítségünkkel - ismét - sikerrel zárhattak.

Andrei

Több mint 3 éves tapasztalattal rendelkezem informatikai projektek lebonyolításának vezetésében. A Könyvelő-Netnél műszaki projektvezetést, infrastruktúrát és eszközöket biztosítok az üzleti célok eléréséhez, valamint a funkcionalitás és a hatékonyság biztosításához.

Peti

Informatikus szakos egyetemistaként veszek részt a Könyvelő-Net fejlesztése körüli munkában. Lehetőségem van többféle feladatkörben elmélyedni, amivel támogatom a többiek munkáját, valamint ez számomra is kitűnő lehetőség, hogy értékes tapasztalathoz jussak. Célom, hogy egyre bővülő tudásommal minél hasznosabb tagja tudjak lenni a csapatnak.