Ahogy az írókról mondják: "Arról ír, amire a választ keresi.", úgy pattant ki a fejünkből a Könyvelő-Net ötlete is. A Könyvelő-Net megoldása egy letisztult, egyszerűen kezelhető felület segítségével hozza egy platformra a könyvelő irodákat a könyvelőt kereső cégekkel.

Munkatársaink különböző területeken szerzett tapasztalatainak köszönhetően egy olyan dinamikus, ügyfél orientált csapat dolgozik nap mint nap a partnerek sikeres egymásra találásának érdekében, amely egyszerre képes kedvező feltételeket biztosítani a könyvelő irodák és vállalkozók számára, valamint jelentősen csökkenteni mind a két fél adminisztrációval járó terheit.

András

Nagyon szerencsésnek gondolom magam, amiért a szakmai pályafutásom során egyből nem csak munkát, de hivatást is találtam. Üzletfejlesztési tanácsadóként - mind hazai kisvállalat, mind nemzetközi könyvvizsgáló cég alkalmazottjaként - munkám lényege a folyamatos probléma megértés és megoldás volt, állandóan változó ügyfelekkel és kihívásokkal. Ezt a tapasztalatot, széles érdeklődési kört és a megoldásfókuszt hozom Könyvelő-Net csapatába mint a termék-fejlesztésért, értékesítésért és a stratégiáért felelős vezető. Szerencsére nem csak feladatokban, de szenzációs emberi kapcsolatokban is bővelkedett az elmúlt időszak, igy kiváló csapat segítségével dolgozunk a - cégek életében kritikus fontosságú - könyvelő keresési folyamat lehető legjobbá tételén.

Dia

Három év üzletfejlesztési tanácsadási, majd ezt követően egy nemzetközi bankcsoportnál szerzett, immár közel tízéves stratégiai és controlling tapasztalattal a hátam mögött a pénzügyi és szabályozási területért felelek a Könyvelő-Net csapatán belül. Az elmúlt évek tervezési, elemzési tapasztalatai is azt mondatják velem, hogy egy cég sikerének a kulcsa a management által hozott helyes döntések sorozata. Helyes döntéseket hozni azonban csak megbízható információkra, precíz könyvelésre alapozva lehet. A Könyvelő-Nettel arra törekszünk, hogy a KKV szektor számára erre a kényes problémára megnyugtató megoldást kínáljunk.

Endre

Vizsy Endre vagyok, sokéves digitális marketing tapasztalattal a hátam mögött a Könyvelő-Net online megjelenéséért és marketing stratégiájának kialakításáért, kivitelezéséért felelek. Az online világ persze nem csak a munkáról szól, tele van gaminggel is, amit hasonló lelkesedéssel űzök mint a napi betevő megkeresésére szánt órákat.

Gabi

A Könyvelő-Net üzletfejlesztési munkatársaként mindennapi munkámmal azért teszek, hogy a potenciális és a már meglévő partnereink gyorsan, felesleges adminisztráció nélkül minőségi ügyfelekre tehessenek szert a könyvelő kereső szolgáltatás segítségével. Úgy gondolom, hogy kihívás nélkül nincsen fejlődés, munkám mellett a mozgás megszállottja vagyok. Hiszem, hogy a mindennapos sport az élet minden területén képes a legjobbat kihozni belőlünk.

Mariann

A Wild Code School tanulójaként ismerkedtem meg a Könyvelő-Nettel. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már a képzés során egy ilyen összetett, és profin kitalált projekten dolgozhattam, ugyanis rengeteget tanultam belőle. A képzés elvégzése után junior fejlesztőként csatlakoztam a Könyvelő-Net csapatához, és azóta is a webalkalmazás fejlesztésén, tökéletesítésén munkálkodom.

Évi

Közel négy év gyereknevelős „otthonlét” után tértem vissza dolgozni 2020 második felében, amikor a világ már a feje tetején állt. Tartottam attól, hogy az új normalitásban milyen lehetőségeim lesznek, de olyan hatalmas szerencsém volt, hogy szinte azonnal egymásra találtunk a Könyvelő-Nettel. Elsősorban a közösségi média platformokat kezelem, illetve részt veszek minden olyan feladatban, ami szövegírást igényel. Spanyolországban élek, nagyon különleges élmény úgy dolgozni, hogy csakis online találkozom a munkatársaimmal, akikkel szuper csapatot alkotunk.

Kathrin

Fontosak számomra az emberi kapcsolatok és vonzanak az új kihívások és a folyamatos tanulás. Civilben két kamaszgyermek anyukája vagyok és lelkes maratonfutó, a Könyvelő-Netnél pedig az értékesítési csapatot erősítem. Munkám során leendő könyvelőiroda partnereinknek mutatom be, hogy szolgáltatásunkkal hogyan tudjuk levenni vállukról a marketing és értékesítési feladatok oroszlánrészét, hogy arra tudjanak koncentrálni, amiben a legprofibbak.

Rita

Közgazdász diplomám megszerzése után a szállodaipar világában helyezkedtem el, ahol eleinte a rendezvényszervezés volt a középpontban, majd a többi szegmens megismerése után értékesítési vezetőként helyezkedtem el. Az így megszerezett 13 éves tapasztalatomat hasznosítva a Könyvelő-Netnél egyrészt az értékesítési munkát segítem, emellett a projektek sikeres és időbeni megvalósításán dolgozom együtt a csapattal projekt managerként.

Andi

Hitvallásom, hogy valósítsd meg önmagad, lelj rá arra a számodra igazán értékes dologra, ami nem csupán munka, hanem hivatás. Legyen az kreatív tevékenység, vagy segítség eligazodni az információk labirintusában. Abban szeretném támogatni ügyfeleinket, hogy igazi értéket adjak számukra a figyelmemmel napról-napra, hogy együtt leljünk rá arra az útra, ami számukra megelégedést nyújt. Minden nap egy újabb lehetőség, hogy együtt fejlődjünk és törekedjünk arra, hogy a szolgáltatásunk által még nagyobb értéket adjunk.

Andrei

Több mint 3 éves tapasztalattal rendelkezem informatikai projektek lebonyolításának vezetésében. A Könyvelő-Netnél műszaki projektvezetést, infrastruktúrát és eszközöket biztosítok az üzleti célok eléréséhez, valamint a funkcionalitás és a hatékonyság biztosításához.

Peti

Informatikus szakos egyetemistaként veszek részt a Könyvelő-Net fejlesztése körüli munkában. Lehetőségem van többféle feladatkörben elmélyedni, amivel támogatom a többiek munkáját, valamint ez számomra is kitűnő lehetőség, hogy értékes tapasztalathoz jussak. Célom, hogy egyre bővülő tudásommal minél hasznosabb tagja tudjak lenni a csapatnak.

Gábor

Igazán szerencsésnek gondolom magam, amiért ilyen fiatalon olyan munkahelyen lehet gyakornok mint a Könvelő-Net. A fiatalos és lendületes csapat remek lehetőséget nyújt a minél nagyobb kibontakozásra és önálló gondolkodás elsajátítására. Ezen munkakörnyezet nekem mint elsőéves egyetemista hallgatónak, olyan kvalitások elsajátítását segíti, melyek a munkaerőpiacon és az életben való előrehaladásban egyaránt segítenek. A weboldal többnyelvűsitése a fő területem, de besegítek, ahol csak tudok.

BÜSZKESÉGFAL

Telekom Magenta Kraft Challange, Hello Biznisz különdíj

A Magenta Kraft pályázatán egy Hello Biznisz megjelenést nyertünk, valamint szakmai támogatást, mentorálást, és a program záró rendezvényén befektetők előtt is bemutathattuk a Könyvelő-Netet.

Design Terminál V4 Force startup verseny, Legjobb magyar csapat

A Design Terminál által szervezett program első fordulójába 20 startup jutott be a V4 régióból, köztük a Köynvelő-Net / Bookkeepie a 98 magyar induló közül. Az egy hetes bootcamp alatt nyújtott teljesítményünk alapján pedig mi mehettünk tovább a program döntőjébe, ahol a V4 régió országaiból potenciális partnerekkel, illetve befektetőkkel volt alkalmunk találkozni.