András

Nagyon szerencsésnek gondolom magam, amiért a szakmai pályafutásom során egyből nem csak munkát, de hivatást is találtam. Üzletfejlesztési tanácsadóként - mind hazai kisvállalat, mind nemzetközi könyvvizsgáló cég alkalmazottjaként - munkám lényege a folyamatos probléma megértés és megoldás volt, állandóan változó ügyfelekkel és kihívásokkal. Ezt a tapasztalatot, széles érdeklődési kört és a megoldásfókuszt hozom Könyvelő-Net csapatába mint a termék-fejlesztésért, értékesítésért és a stratégiáért felelős vezető. Szerencsére nem csak feladatokban, de szenzációs emberi kapcsolatokban is bővelkedett az elmúlt időszak, igy kiváló csapat segítségével dolgozunk a - cégek életében kritikus fontosságú - könyvelő keresési folyamat lehető legjobbá tételén.

Dia

Három év üzletfejlesztési tanácsadási, majd ezt követően egy nemzetközi bankcsoportnál szerzett, immár közel tízéves stratégiai és controlling tapasztalattal a hátam mögött a pénzügyi és szabályozási területért felelek a Könyvelő-Net csapatán belül. Az elmúlt évek tervezési, elemzési tapasztalatai is azt mondatják velem, hogy egy cég sikerének a kulcsa a management által hozott helyes döntések sorozata. Helyes döntéseket hozni azonban csak megbízható információkra, precíz könyvelésre alapozva lehet. A Könyvelő-Nettel arra törekszünk, hogy a KKV szektor számára erre a kényes problémára megnyugtató megoldást kínáljunk.

Endre

Vizsy Endre vagyok, sokéves digitális marketing tapasztalattal a hátam mögött a Könyvelő-Net online megjelenéséért és marketing stratégiájának kialakításáért, kivitelezéséért felelek. Az online világ persze nem csak a munkáról szól, tele van gaminggel is, amit hasonló lelkesedéssel űzök mint a napi betevő megkeresésére szánt órákat.

Mariann

A Wild Code School tanulójaként ismerkedtem meg a Könyvelő-Nettel. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már a képzés során egy ilyen összetett, és profin kitalált projekten dolgozhattam, ugyanis rengeteget tanultam belőle. A képzés elvégzése után junior fejlesztőként csatlakoztam a Könyvelő-Net csapatához, és azóta is a webalkalmazás fejlesztésén, tökéletesítésén munkálkodom.

Évi

Közel négy év gyereknevelős „otthonlét” után tértem vissza dolgozni 2020 második felében, amikor a világ már a feje tetején állt. Tartottam attól, hogy az új normalitásban milyen lehetőségeim lesznek, de olyan hatalmas szerencsém volt, hogy szinte azonnal egymásra találtunk a Könyvelő-Nettel. Elsősorban a közösségi média platformokat kezelem, illetve részt veszek minden olyan feladatban, ami szövegírást igényel. Spanyolországban élek, nagyon különleges élmény úgy dolgozni, hogy csakis online találkozom a munkatársaimmal, akikkel szuper csapatot alkotunk.

Rita

Közgazdász diplomám megszerzése után a szállodaipar világában helyezkedtem el, ahol eleinte a rendezvényszervezés volt a középpontban, majd a többi szegmens megismerése után értékesítési vezetőként helyezkedtem el. Az így megszerezett 13 éves tapasztalatomat hasznosítva a Könyvelő-Netnél egyrészt az értékesítési munkát segítem, emellett a projektek sikeres és időbeni megvalósításán dolgozom együtt a csapattal projekt managerként.

Andi

Hitvallásom, hogy valósítsd meg önmagad, lelj rá arra a számodra igazán értékes dologra, ami nem csupán munka, hanem hivatás. Legyen az kreatív tevékenység, vagy segítség eligazodni az információk labirintusában. Abban szeretném támogatni ügyfeleinket, hogy igazi értéket adjak számukra a figyelmemmel napról-napra, hogy együtt leljünk rá arra az útra, ami számukra megelégedést nyújt. Minden nap egy újabb lehetőség, hogy együtt fejlődjünk és törekedjünk arra, hogy a szolgáltatásunk által még nagyobb értéket adjunk.

Andrei

Több mint 3 éves tapasztalattal rendelkezem informatikai projektek lebonyolításának vezetésében. A Könyvelő-Netnél műszaki projektvezetést, infrastruktúrát és eszközöket biztosítok az üzleti célok eléréséhez, valamint a funkcionalitás és a hatékonyság biztosításához.

Gábor

Igazán szerencsésnek gondolom magam, amiért ilyen fiatalon olyan munkahelyen lehet gyakornok mint a Könvelő-Net. A fiatalos és lendületes csapat remek lehetőséget nyújt a minél nagyobb kibontakozásra és önálló gondolkodás elsajátítására. Ezen munkakörnyezet nekem mint elsőéves egyetemista hallgatónak, olyan kvalitások elsajátítását segíti, melyek a munkaerőpiacon és az életben való előrehaladásban egyaránt segítenek. A weboldal többnyelvűsitése a fő területem, de besegítek, ahol csak tudok.

Kapcsolodó témák